housewife-mode




And here she is, the housewife of the decade! Jag har med all nytt programmeringsväg lyckats ta på mig den dåliga vanan att inte diska när dagen är slut, vilket innebär att min lägenhet ofta flödar med disk på alla tänkbara platser. Idag lyckades jag dock få tummen ur och diska. Strax därefter upptäckte jag några burkar crème faiche som var på gränsen till vidrighet och bestämde mig för att köra lite storkok. Nu har jag åtta matlådor i frys o kyl med ungsstekt lax med gräddig sås och potatis och lite utsökt spaghetti och köttfärssås. Plus att jag har mer disk. Yay!

Nästa steg i min housewifeighet bör vara att städa ordentligt, med lite torkning av golv och sådär. Det ska jag göra. Imorgon. Tror jag. Något annat jag ska göra imorgon är att zumba! YES, Elin ska använda sitt IKSU-kort för att skaka lite rumpa på ett gruppass. För första gången i mitt liv. Tjoho!

Vi ska dessutom försöka haffa Microsoft till våra overaller imorgon. Planen är att vi får dom, sedan ringer vi Apple och får med dom också, bara för att de inte vill förlora mot Microsoft. Sen slänger vi med lite Google och Dohi Sweden på sidan så har vi de finaste khakioverallerna på hela campus! Godnatt!



programmera mera

Idag har jag för första gången i mitt liv programmerat från scratch! Äntligen har jag en användning för det jag har lärt mig när jag har gjort mina bloggdesigner! Måsvingar och semikolon och sånt är likadant har det visat sig. Detta firar jag nu med lite popcorn. Jag känner mig sjukt duktig!!! Allt jag gör har fungerat, det är alltid lika kul. Vi får se om det håller i sig, det var ändå det allra enklaste vi lärde oss idag... Håll tummarna typ! Nu, disk o sova.



Kaaoooozzzzzzz

Kom typ nyss hem från min första tenta ever. Det gick som det blev och det blev som det ska, fast nä. Det spårade ut litegranna, blir så med flummiga frågor. De får helt enkelt flummiga svar! Och när Elin väl har blivit flummig blir även matten flummig, avslutade lite fint med ett "Induktion gone wrong". Men nu är skiten över.

Vad som däremot inte är över är tentafesten. Den har inte ens börjat. Jag har resten av dagen idag och typ hela dagen imorgon på mig att fettagga nåt så inåthelvete mycket, för sen brakar hela helvetet löst! ID-fhest som faeen! Jag ska ha så jävla kul.



Ungefär såhär spårat var det väl...