housewife-mode
And here she is, the housewife of the decade! Jag har med all nytt programmeringsväg lyckats ta på mig den dåliga vanan att inte diska när dagen är slut, vilket innebär att min lägenhet ofta flödar med disk på alla tänkbara platser. Idag lyckades jag dock få tummen ur och diska. Strax därefter upptäckte jag några burkar crème faiche som var på gränsen till vidrighet och bestämde mig för att köra lite storkok. Nu har jag åtta matlådor i frys o kyl med ungsstekt lax med gräddig sås och potatis och lite utsökt spaghetti och köttfärssås. Plus att jag har mer disk. Yay!

Nästa steg i min housewifeighet bör vara att städa ordentligt, med lite torkning av golv och sådär. Det ska jag göra. Imorgon. Tror jag. Något annat jag ska göra imorgon är att zumba! YES, Elin ska använda sitt IKSU-kort för att skaka lite rumpa på ett gruppass. För första gången i mitt liv. Tjoho!

Vi ska dessutom försöka haffa Microsoft till våra overaller imorgon. Planen är att vi får dom, sedan ringer vi Apple och får med dom också, bara för att de inte vill förlora mot Microsoft. Sen slänger vi med lite Google och Dohi Sweden på sidan så har vi de finaste khakioverallerna på hela campus! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback