Joråsatteh


Balen känns ungefär lika långt bort som Bollnäs och gymnasiet. Alltså på andra sidan jorden ungefäääär.

Sitter bara i min säng lite sådär, klockan två på natten. Hade lite problem med somnandet så jag passade på att städa, laga matlåda och skriva önskelista inför juuuulen! Ska försöka fota alt skanna den så alla får se vad jag vill ha! // materialgurlllzzzz_92

Vad händer i Umeå just nu då? Jo, Calculus suger livet ur varenda civilingenjörsn0lla på hela campus, det är vad som händer. Dagarna handlar om en sak, Envariabelanalys 1. Tenta nästa fredag. Tenta/tIDsepokfest nästa lördag. Ja, på tal om tenta fick vi precis tillbaka våra programmeringstentor, 5:a nr 2 ftw! Känns naiiizzeee.

Den tid jag inte lägger ner på calculus går oftast åt att planera. Jag planerar outfits och utklädnader till roliga fester och sittningar som komma skall, just nu går hjärnan på högvarv för att hitta nåt skoj till 90-talstema och Medeltidsfest. Jag planerar julklappar som ska visa hur mycket jag älskar min familj fast samtidigt kosta tillräckligt lite att jag har råd med mat. Jag planerar, som alltid annars, min overall. Jag har bestämt mig för att köra på röd fluffpäls med självlysande röd outline.

Vad planerar jag mer då tro? Tja... Nu planerar jag att sova, och att faktiskt somna denna gång. Mamma, om du läser, jag gick faktiskt och la mig halv tio och gav upp efter 1 timma, det är helt acceptabelt! Puss!



Happy and upsidedown!



Varför inte köra två gånger, passa på liksom, innan envariabeln drar igång. Första föreläsningen ska tydligen inte vara så hemsk, så jag tänkte försöka laga till matlådor tills typ.. JUL. Allt för att hålla den positiva fanan högt! Det värsta är att om man inte gör en portion per matlådelagargång så kommer man bli trött på maten, oavsett hur god den är. Och spaghetti och bacon räknas inte där, det är inte okej att frysa det. Det är färskvara.

Och nu kan jag inte hålla mig mer. VI HAR FÅTT TVÅ SPONSORER TILL VÅRA OVERALLER! TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Och nästa får vi förhoppningsvis imorgon, hållatummarnahållatummarnahållatummarna! HAPPYFAAAAACE!



life rulls on





Programmeringen är (snaaaaart) slut för denna gången. En liten snabb matlab-tweak imorgon och sen är det åter tillbaka till matteboken! Dock är det inte en fin och snäll mattebok längre. Ohnej. Denna gång är det att slå upp pärmarna till Calculus, alla civilingenjörers mardröm. Det finns inte mindre än TVÅ märken som påvisar detta. Vi talar nu om en nästan 1000-sidig inbunden mardröm som kommer infektera våra hjärnor 24/7 de närmsta månaderna. Till och med JAG har blivit avskräckt, och som de flesta av er vet så älskar jag matematik. Yay...

Men annars då? Jorå, IKSU har mottagit mig med en öppen famn, dock möts stackarn konstant av avvisande från mitt håll, jag är riktigt elak. Nu har jag dock dragit på mig en förkylning och har därmed en bra anledning att inte träna. Jag har varit på sittning, vilket även är vad jag kommer göra praktiskt taget varje helg fram till jul. It'll be awesome!

Annars är Umeå bättre än någonsin. Vår klass, som jag bara återigen måste inflika är den bästa i hela världen, trots att det tragiskt nog ramlar bort fler och fler (sad panda :(((), kan nog sätta rekord på snabbast skaffade overallerna i ID:s historia. Vi talar alltså om den episka studentoverallen som kommer att bli mitt absoluta favoritplagg. To be honest så är det redan det, även om det är minst en månad tills jag har en i mina ägor. Muahahaha <333