happiness

SNART TAR SKITEN SLUT!!! :Dbäst
it's time to turn on the last song

Så sitter jag här i sal C265 för sista gången. Mina kära klasskamrater kämpar på med matte breddningsprovet som jag gjorde redan i höstas. Det här har varit mina torsdagar i ett läsår, eller ja, de torsdagar jag orkade komma hit. USB-stickan i datorn, öppnade uppsatser som jag aldrig skriver på, kalendern på bordet, det svaga illamåendet efter att ha ätit upp baguetten för snabbt. Musiken i hörlurarna.

Jag kommer inte bara sakna min klass, jag kommer faktiskt att sakna hela Torsbergsgymnasiet också. Tryggheten i de nu så välkända korridorerna. Det känns som en evighet sedan vi sprang runt som livrädda gräshoppor med kartor över skolan i högsta hugg. Nästa utmaning är att lära sig hitta på ett enormt universitet.

Jag antar att jag är lite dramatisk och melankolisk dessa dagar, men det är så det är ibland. Glasspaketen i frysen vittnar om det. Men egentligen ska jag inte ha medlidande för mig själv, för jag fuckade upp det. Hade jag bara lyssnat på mig själv från början hade jag inte behövt ångra mig nu. Men så är det. Förlåt.Du förtjänar mer än mig
Älska mig

Jag ser brevid mig en halvfull resväska med tunna linnen, shorts, solkräm och bikinis. Jag kan inte ens beskriva lyckan som spritter i min mage när jag tänker på att om bara fyra dagar sitter jag på ett flygplan med destination Spanien för en vecka i solen med de finaste tjejerna jag vet. Jag är så megakopiöst lyckligt lottad att ha hamnat i NV08, världens mest fantastiskt underbart fina klass. Efter de rent utsagt vidriga åren på Kilberg och Gärdet har jag äntligen hittat rätt, men snart är det över. Jag kommer sakna allt, men nu är jag stark nog att ta över världen. Tack för det.

Aldrig har jag varit så lycklig förr. Aldrig. De vidriga sneda blickarna, de vidriga skratten, de vidriga kommentarerna, de vidriga människorna finns inte längre, de kommer aldrig styra mig igen. Jag klarade tonåren ändå, snart är jag 19 och inne på det sista av dom.

Snälla, ta er tid och titta. Det är värt det.Filen kan inte öppnas

Jag tror jag dör. Jag har så lite kvar i skolan att det nästan är löjligt och idag var det tänkt att jag skulle beta av ännu en uppgift som ska in imorgon... En religionsuppsats som är mycket avgörande för mitt betyg. Jag har redan skrivit en spektakulär faktadel som jag är riktigt stolt över: jag skrev ju den i tid för tusan! Nu skulle jag bara sätta mig och färdigställa den och min värld har precis raserat framför mig. Filen kan inte öppnas. Det enda skolarbete som jag har gjort och kan vara riktigt stolt över denna termin och filen kan inte öppnas. Jag ger upp.INSPIRATION

Inspiration. Ett ord som representerar så mycket! Jag har inte känt av den på ett bra tag, men som alltid så kommer den tillsammans med gröna löv, solsken och blå himmel. Den kommer fram och lockar fram leenden och min stackars kamera som har samlat damm i flera månader får dela solskenet med mig. Jag trodde den hade försvunnit för evigt, men äntligen är inspirationen tillbaka!
Den har just nu fått mig riktigt peppad inför måndag, då vi har vår efterlängtade PA-mässa. Jag är så nöjd med mitt fina PA, det löste sig så bra där på slutet. Min trailer blev mycket uppskattad i skolan i torsdags, då vi hade miniredovisningar för varandra i klassen. Sedan har jag faktiskt världens snyggaste dvd-omslag, så det kan verkligen inte bli bättre!
Nu ska jag nog plocka med mig D90:n ut på jakt, solskenet börjar bli sådär perfekt rödoranget. Innan jag går vill jag även skänka ett stort TACK till vädergudarna där ute som har återgivit värmen till Bollnäs! SOLASOLASOLA!wonderful life

Jag har haft ett par härliga veckor med så fina människor, galna händelser och vackra minnen att det knappt finns ord att beskriva det. Klassfest, dubbelutgång vid påsk, sju underbara dagar i världens bästa Umeå med EPP, overallens dag, beachvolleyboll, promenader, bio, bacon, Milko Bärry ♥, Origo, majkase, Crunchy och sittning. Nu har jag haft några dagar till att återhämta mig då lovet blev lite längre än planerat när alla mina lärare är konstant sjuka. Nu ska det fokuseras på de sista skoluppgifterna, sedan följer bara härligheter.